søndag den 30. december 2012

Løbetur nr. 100

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, at slå mine egne PRér også er jeg os lidt tal autist :D Så da jeg lige fik kigget lidt nærmere på min Endomondo så jeg, at jeg havde løbet 99 gange i 2012. Så kan jeg ikke bare lade stå til, så afsted med mig. 
Jeg hoppede i løbettøjet, åbnede døren og så at det regnede :( Men besluttede mig for, at en lille 5ér må det kunne blive til. Men da jeg først var afsted, var regnen ikke så slem alligevel. Så den lille 5ér, blev til en 10ér :) 
Glad er jeg. Når jeg kigger tilbage på 2012. Fra hvad der startede som en slankeplan, er blevet til en passion for løb. Det har givet mig tilfredsstillelsen, da jeg løb min første 10ér, men endnu mere det, det giver mig, at jeg kan løbe 10 km i dag, som en daglig løbetur og ikke et mål.
Jeg har løbet et 1/2 marathon 2 gange. Et officielt og et som en del af træningen. Begge med stor tilfredsstillelse for mig selv.

100 løbeture - 634 km i alt - i 2012. Det lugter jo lidt af en forbedring i 2013 ;-)

Nu er jeg jo tal nørd og statistikken taler for sig selv. Jeg kan jo se, hvor der skal sættes ind til næste år. Så på med løbeskoene og god nytår til jer alle :)




onsdag den 12. december 2012

Det er skidt...

jeg får ikke løbet. Jeg har faktisk ikke løbet siden sidste lørdag og det er faktisk noget rigtig skidt :( Først er der tiden. Jeg er semi-græs-enke i disse dage, så mulighederne er ikke så store. Så er der vejret... ja, det er jo ikke noget der hedder dårlig vejr, men nøj det er en go undskyldning, for at blive indendøre. Og til sidst er der motivationen, den er da helt i bund i denne tid.
MEN på søndag SKAL jeg afsted til fællestræning, så kan det da være, at motivationen vender retur. Det er jo kun en lille 20ér, vi skal igennem -lol-

søndag den 9. december 2012

Søndagens træning blev til en udfordring

Sidste søndag stod der 18 km på planen, men da min smukke niece skulle døbes, tog jeg turen om lørdagen i stedet for.
Men jeg havde også lovet at hjælpe til med forberedelserne til barnedåben, så jeg skulle et smut til Ejby (Køge), så der skulle lige lidt planlægning indover.
Og alt imens jeg prøvede at lave en 18 km´s rute, slog det mig, at jeg jo ligeså godt kunne løbe 18 km hjemmefra, også blive hentet der hvor jeg nåede til.
Jeg kunne komme fra Valby til Greve på 18 km... meeeen hvis jeg løb til Karlslunde ville jeg komme op på 21.1 km.... og der åbnede udforingen sig, for kan jeg løbe 18 km, kan jeg sq os løbe 21.1 km.
Samtidig kunne jeg teste formen af og se, om jeg havde forbedret mig siden september.

Jeg stod op et par timer inden jeg skulle løbe og fik lidt morgenmad og en god mængde vand og energidrik. Væskebæltet skulle også testes, så det blev fyldt op med 2 x vand, 2 x energidrik og 2 energigel (ja ja, det skulle jo prøves -gg-)
Også afsted med mig. Ud til Gammel Køge Landevej også bare derudaf. Udover alle lys krydsene gik det faktisk ganske udemærket. Solen skinnede og alting kørte helt efter planen. 
Jeg landede på Karlslunde St. 2 timer og 14 min. senere. hvilket er en forbedring på 6 min. siden september. Ydermere, så løb jeg hele vejen (udover når jeg indtog væske. Der tog jeg mig den luksus, lige at puste ud og drikke. Dog i hurtigt gå tempo). Jeg husker de sidste 3-4 km fra september. Jeg gik mere end jeg løb (sådan føltes det ihvertfald) og jeg kunne ikke have løbet 10 meter længere. Jeg var færdig. Men denne gang, gik de sidste par kilometer væsentlig bedre. Ingen pauser, tempoet lidt nede og alligevel overskud til lidt mere.

Da jeg nåede frem og ventede på min svoger, kiggede jeg lidt på min Endomondo. I år havde jeg løbet 599,94 km.... Også slog mit autistiske gen til... 60 meter.... også havde jeg rundet 600 km i 2012. Med en let hovedrysten af mig selv, tændte jeg for min Endomondo igen og løb fra stationen ned til motorvejsafkørslen (600 meter) og så var smilet stort. Nu havde jeg nemlig rundet de 600 km, ind til videre :)

Det var en fed følelse at gennemføre endnu et halvmarathon. Endda med nye PRér og en væsentlig bedre form, på blot 2 mdr. Jeg glæder mig i den grad til forårets træning og ikke mindst Marathon i Maj :)