søndag den 16. juni 2013

Og så blev det min tur :)

Drengene fik lov at løbe i går og i dag er det min tur :) Copenhagen Womens race 10K. Hånden på hjertet, så ved jeg ikke om jeg er klar til 10 km i benene, men mit hoved er SÅ klar... Ingen af mine gamle skader rør på sig, men mine lår muskler er godt ømme. Måske fordi jeg er begyndt at cykle på arbejde og faktisk ikke får strukket ud (det gør jeg så fra nu af :)
Men afsted med mig :) .... Ønsk mig held og lykke.... og masser af restitution bagefter ;)



Når ja, årets løbebluse er helt hvid og de har lovet regn i morgen.. :)
Det er sq da go humor :)










lørdag den 15. juni 2013

En dejlig dag

Hvor er det fantastisk at have børn, der gerne deler ens sportsglæde :)
Begge mine drenge gav den max gas i dag. Den lille løb hele vejen OG snakkede i mens og den store sprintede hele vejen (og måtte erkende, at han måske havde lagt liiiidt for hårdt ud, men stædig til det sidste, fik ham i mål alligevel ;)
Vi har haft en fantastisk dag, hvor vi både har mødt Bubber (Mor, hvem er han? spørger Jonas 6 år!) Vi har mødt Mikkel og Sofie fra Ramasjang (Mor, dem kender jeg altså ikke, Jonas 6 år!) Kronprinsesse Mary (Hun er altså meget pæn, mor, er hun vores Dronning?) Også..... Katrine, fra Lille Nørd.... Også ville glæden ingen ende tage :)
Bagefter spiste vi en kødboks fra Slagteren på Kultorvet. Det bedste jeg nogensinde har fået serveret efter et løb (også var det ikke engang mit eget -gg-) Og hele dagen havde vi høj solskin.
Det kan varmt anbefales at delte i til næste år, hvis man har sådanne lyster. Det er helt igennem hyggeligt :)
Også lige lidt billeder fra dagen :)


















Ooohhh happy day :)

Fri for Mobberi - Børnestafetten 2013

I dag skal mine drenge løbe stafet. Det er et børneløb, så det er nok lige til højrebenet for min bonusdreng på 14 år. Men lige i skabet for min lille dreng på 6 år.  Jeg er pivstolt at mine drenge og jeg glæder mig til at se dem i fuld aktion.
Jeg skal nok vende tilbage med billeder og en fuld reportage af løbet :)




fredag den 14. juni 2013

Så er løbe sæsonen skudt i gang

De første 2 løb er overstået, nemlig Frederiksberg Natløb og Alt for Damerne. 2 meget forskellige løb, for mig ihvertfald. Det første løb er tradition (vi startede sidste år ;) og noget jeg tror vi holder fast i, nemlig en hyggelig tur for min svoger og jeg. Sidste år tog vi 10 km, i den mest vilde silende regnvejr. I år var vi mere beherskede og holdt os til 5 km. Tilgengæld havde vi selskab at både min bonusdreng, min søns svigermor, søde Mette, verdens bedste kollega Lena og hendes veninde Rikke. Lena og Rikke var også med sidste år og også de overvandt vandmasserne. Men i år, var der dejligt vejr, temperaturen var lun og humøret var højt. Men nøj hvor vi knoklede. Jeg syntes faktisk at den føltes hårdere end 10éren sidste år. Men vi kom i gennem og havde en fantastisk aften :)


Det andet løb var Alt for Damerne. Løbet har en hel speciel betydning for mig og for at holde den gode karma, så løber jeg gerne. Med eller uden selskab. Meeeeen, igen fik jeg selskab at min dejlige kollega Lena og hendes fantastiske familie. Det var sååå hyggeligt. Lenas mor løb med, det var super godt gået.  Desværre fik vi ikke taget billede der, så I må nøjes med mit diplom :)



Næste løb er faktisk på søndag. Womens 10K løbet på Østerbro. Jeg ved ikke om jeg er klar til en 10ér. Jow, jeg kan godt løbe 10 km (fordi jeg er røv stædig ;) Men jeg ved ikke om mine ben er klar. Men jeg håber jeg tager den rette beslutning på søndag. I morgen tager jeg ind og henter mit startnummer og min t-shirt, så må vi se, hvad søndagen bringer :)

Jeg ønsker jer en glædelig weekend, fyldt med kilometer og solskin :)