onsdag den 17. juli 2013

Hurtigere PRér vs. Interval træning?

Jeg har rigtig rigtig mange gange læst, at hvis smider lidt interval træning ind i sin ugentlige løbetræning, så vil man forbedre både sin tid, sit løb og sin præstation. Jeg har egentlig godt kunne se fidusen i det, men har ikke kunne overskue at skulle løbe og kigge på min ur for at se, hvornår jeg har løbet X-antal meter eller sekunder. Så jeg har lige så stille ignoreret det og bare stille accepteret, at det nok ikke er noget for mig. Meeeen, jeg fandt ud af, at på min endomondo, kan jeg få damen til at holde styr på det hele, hvis jeg bare fortalte hende, hvordan hun skulle pace mig :) Så det gjorde jeg. Jeg har lagt 30-20-10 ind og afsted med mig. Og jeg må jo indrømme, at effekten er stor! Jeg har forbedret min tid med min. 30 sek pr. km. og det er på baggrund af, at jeg kun har løbet interval 3-4 gange... Jeg er vildt imponeret, at "så lidt" kan gøre så meget. Så lige om lidt, tager guldet på 3 ugers sommerferie, så skal moderen have interval trænet, så efterårets løb, kan løbes med tilfredsstillelse :)




tirsdag den 16. juli 2013

Nye rekorder

Ja, jeg vil gerne krybe til korset og indrømme at jeg er blevet bidt af, at slå mine egne rekorder. Jeg har egentlig aldrig set mig selv som et konkurerende menneske, men det er jeg vidst alligevel :)
Vi er lige kommet hjem fra ferie i det Jyske og hold da op en fantastisk luft at løbe i. Ja, det lyder måske lidt åndsvagt, men at komme hjem og løbe var lidt af en øv tur, da både lunger og ben var tunge. Men anyway jeg har slået mine rekorder og det er en hel vild følelse at kunne det. Så nu skal jeg se om jeg kan holde det ved lige, efter at være hjemvendt til storbyen igen :)


Men se det lige... det slår sq da at løbe forbi Føtex og Kvickly på Hvidovrevej :)

Women 10K

Hjemme igen, efter et rigtig godt løb. Der var god stemning, benene var gode og lungerne fulgte fint med. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Bagefter fik jeg masseret lårene, så de er knapt (!) så ømme. Jeg løb i et jævnt tempo og måtte ikke ned og gå, så det var dejligt. Jeg gennemførte på 01:01:08 og var således 3 min og 21 sek hurtigere end sidste år. Jeg er ganske tilfreds og er klar til de længere ture (de har været savnet :)
Jeg var desværre alene afsted, så ingen billeder fra turen :)