lørdag den 14. september 2013

Dagen før dagen ...

uuhh jeg syntes spændingen er begyndt at brede sig i min krop. En dejlig spænding, fyldt med forventning og en smule frygt for, at der går noget galt!
Jeg har lagt tøjet frem, lagt powerade på køl. Kulhydrater er indtaget og væskebalancen er i top. Så jeg er jo klar ... klar, fyldt med spænding :)
Det skal nok blive godt :)


fredag den 13. september 2013

Om 35 1/2 time...

Går starten til Powerade Copenhagen HalvMarathon 2013 og igen i år, er jeg med :) I år er jeg spændt og klar. Men ligenu kan jeg godt mærke, at spændingen er begyndt at melde sig.
Jeg sidder og tænker over, tøj der skal være klar. Hvilken mad der skal spises i morgen. Jeg skal styre min trang til at fare rundt og lave alt muligt. Jeg skal have hentet løbenummer og kigget lidt på spillelisten på Iphonen. Og alt imens skal jeg bare nyde at det er weekend ;)
Jeg glæder mig til søndag :)
Hav en dejlig weekend allesammen :)


tirsdag den 10. september 2013

Mine skønne unger løber i Tivoli

Det er jo lidt fedt, når ens børn gerne vil det samme som en selv :) Og de elsker når jeg finder et børneløb til dem. Så denne gang blev det Jonas og Mathilde der fik kridtet skoene og løb med i B.T.s børneløb i Tivoli.
Det hjælper jo en del på motivationen, når der er en medalje, en goodiebag og et turpas med i "præmien" :)
Og de storhyggede sig og havde en dejlig dag. De har ihvertfald sat sig for, at de skal løbe hurtigere til næste år ;) Mor er stolt :D

Først skal publikum varmes op og selvfølgelig var mine børn på 1. parket ;)

Klar og spændte :)

Er I klar? JAAAAAAA :)
Og opvarmning skal der til :)

Og her er vi alle, mig, Mette, Lærke, Mathilde og Jonas :)
Målstregen er passeret og stoltheden er soleklar :)

Og det hele fejret med kaffe, kakao og kage :D
En helt igennem dejlig dag med min fantastiske familie. Børneløb kan helt klart godt anbefales, hvis man har børn, der godt kan lide at løbe :)