lørdag den 18. maj 2013

Morgenløb


Det er godt nok mange år siden, jeg har sovet så godt, at jeg har kunne vågne kl. 7 og være nogenlunde frisk. Så da jeg havde fået tysset på de små, fordi de store sov, koblet deres fjernsyn til, så de kunne se lidt godmorgen fjernsyn i deres egen seng, ville jeg lige tjekke min facebook, der der var en status opdatering fra en fb-veninde, hvor der stod:

"Dagens løbetur overstået - heldigvis først på mandag, jeg skal afsted igen. I øvrigt - fantastisk vejr! Så alle jer syvsovere - kom ud af sengen! :)"

Og så tænkte jeg... JA SQ! Dem der ikke sover, de ser tegnefilm, så afsted med mig :) Manden så godt nok lidt mærkelig ud, da han halvt åbnede det ene øje og kiggede på mig, mens jeg tog løbetøj på. Men nøj en følelse at løbe om morgenen, det havde jeg helt glemt. Det blev en fantastisk tur, omend en meget varm tur, for hold da fast det var varmt kl. 8 i morgen, dejligt men varmt :)Men det er en semifed følelse, da det var en god løbetur og jeg nu kan løbe 5 km, uden at noget gør ondt, vejrtrækningen er med og jeg har ikke brug for pauser. Men jeg skulle faktisk have løbet mit første marathon i morgen. Og selvom det er lang tid siden, at jeg valgte at rykke mit løbenummer, til næste års marathon, er det stadig en øv følelse, at jeg ikke skal stå ved Start i morgen kl. 9.30. Men det er kun en følelse og den er hurtig væk igen. Så længe jeg kan løbe videre :)Hav en fantastisk pinse, med masser af løb i benene :)


mandag den 6. maj 2013

Løbeglæden er tilbage :)

Ihvertfald for i dag. Det er søndag, solen skinner, fuglene synger jeg har gad simpelthen ikke at løbe ? Da klokken så bliver 20.30 ... ja så er jeg klar. Kæresten kigger på mig og siger: KOM SÅ AFSTED, når man er klar, så skal man gøre det. Okay, afsted med mig. Og tak gud for det. Benene var gode, lungerne var ligesom de skulle være og tiden fulgte med. 5 km under 30 min. Efter få minutter har Fru Endomondo en hilsen fra en god veninde "You Go Girl", smilet bliver større og jeg løber lidt mere til. Simpelt men effektivt :) Det var en god tur og jeg er glad for at jeg kom afsted.

Nu skal resten af ugens træning planlægges, så jeg kan holde mig selv oppe på det :D

God løbeuge til jer derude :)


søndag den 5. maj 2013

I skal lige have den her :)

For 2 uger siden, ville jeg teste hvordan det var at cykle først også løbe bagefter. Vejret var godt og motivationen høj. Jeg hoppede op på cyklen og cyklede en lille omvej, ned til Damhussøen, små 6 km. Så stillede jeg cyklen og løb rundt om Damhussøen. Nøj det var hårdt for lårbasserne, de skreg allerede før den 1. kilometer var løbet. Det blev en tur, hvor jeg 3 gange måtte ned og gå. Men men, bedre end ingenting.
Da jeg så kom tilbage til min cykel, måtte jeg hårdt konstaterer at jeg havde tabt mine nøgler ;( Stædigt gik jeg tilbage til søen, for at se om jeg kunne finde nøglerne. Jeg vidste at jeg havde haft min mobil oppe af lommen på den anden side, da et par venner var igang med B.T.´s halvmaraton og skulle have et par ord med vejen. Så jeg gik pænt og spejdede i græsset, men uden held. Da jeg så stod på den anden side, tænkte jeg at nu kunne jeg ligeså godt løbe resten af vejen tilbage til cyklen, for jeg gad ikke at gå. Jeg kom retur og stillede min cykel ved en gammel veninde og luntede så hjem derfra. 

Mit lille eventyr to omkring 3 timer og da jeg kom hjem fandt jeg ud af, at jeg havde løbet små 8 1/2 kilometer (!?!) absolut ikke planen, absolut for meget til min genoptræning og det kostede mig også en del smerter i benene de efterfølgende dage. Men heldigvis, ikke noget det holdt ved :)

Jeg har dog ikke været ude og prøve at kombinerer cykling og løb, men må snart prøve det igen :D

Billedet er venligst lånt hos fitliving.dk