lørdag den 18. maj 2013

Morgenløb


Det er godt nok mange år siden, jeg har sovet så godt, at jeg har kunne vågne kl. 7 og være nogenlunde frisk. Så da jeg havde fået tysset på de små, fordi de store sov, koblet deres fjernsyn til, så de kunne se lidt godmorgen fjernsyn i deres egen seng, ville jeg lige tjekke min facebook, der der var en status opdatering fra en fb-veninde, hvor der stod:

"Dagens løbetur overstået - heldigvis først på mandag, jeg skal afsted igen. I øvrigt - fantastisk vejr! Så alle jer syvsovere - kom ud af sengen! :)"

Og så tænkte jeg... JA SQ! Dem der ikke sover, de ser tegnefilm, så afsted med mig :) Manden så godt nok lidt mærkelig ud, da han halvt åbnede det ene øje og kiggede på mig, mens jeg tog løbetøj på. Men nøj en følelse at løbe om morgenen, det havde jeg helt glemt. Det blev en fantastisk tur, omend en meget varm tur, for hold da fast det var varmt kl. 8 i morgen, dejligt men varmt :)Men det er en semifed følelse, da det var en god løbetur og jeg nu kan løbe 5 km, uden at noget gør ondt, vejrtrækningen er med og jeg har ikke brug for pauser. Men jeg skulle faktisk have løbet mit første marathon i morgen. Og selvom det er lang tid siden, at jeg valgte at rykke mit løbenummer, til næste års marathon, er det stadig en øv følelse, at jeg ikke skal stå ved Start i morgen kl. 9.30. Men det er kun en følelse og den er hurtig væk igen. Så længe jeg kan løbe videre :)Hav en fantastisk pinse, med masser af løb i benene :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar