søndag den 9. december 2012

Søndagens træning blev til en udfordring

Sidste søndag stod der 18 km på planen, men da min smukke niece skulle døbes, tog jeg turen om lørdagen i stedet for.
Men jeg havde også lovet at hjælpe til med forberedelserne til barnedåben, så jeg skulle et smut til Ejby (Køge), så der skulle lige lidt planlægning indover.
Og alt imens jeg prøvede at lave en 18 km´s rute, slog det mig, at jeg jo ligeså godt kunne løbe 18 km hjemmefra, også blive hentet der hvor jeg nåede til.
Jeg kunne komme fra Valby til Greve på 18 km... meeeen hvis jeg løb til Karlslunde ville jeg komme op på 21.1 km.... og der åbnede udforingen sig, for kan jeg løbe 18 km, kan jeg sq os løbe 21.1 km.
Samtidig kunne jeg teste formen af og se, om jeg havde forbedret mig siden september.

Jeg stod op et par timer inden jeg skulle løbe og fik lidt morgenmad og en god mængde vand og energidrik. Væskebæltet skulle også testes, så det blev fyldt op med 2 x vand, 2 x energidrik og 2 energigel (ja ja, det skulle jo prøves -gg-)
Også afsted med mig. Ud til Gammel Køge Landevej også bare derudaf. Udover alle lys krydsene gik det faktisk ganske udemærket. Solen skinnede og alting kørte helt efter planen. 
Jeg landede på Karlslunde St. 2 timer og 14 min. senere. hvilket er en forbedring på 6 min. siden september. Ydermere, så løb jeg hele vejen (udover når jeg indtog væske. Der tog jeg mig den luksus, lige at puste ud og drikke. Dog i hurtigt gå tempo). Jeg husker de sidste 3-4 km fra september. Jeg gik mere end jeg løb (sådan føltes det ihvertfald) og jeg kunne ikke have løbet 10 meter længere. Jeg var færdig. Men denne gang, gik de sidste par kilometer væsentlig bedre. Ingen pauser, tempoet lidt nede og alligevel overskud til lidt mere.

Da jeg nåede frem og ventede på min svoger, kiggede jeg lidt på min Endomondo. I år havde jeg løbet 599,94 km.... Også slog mit autistiske gen til... 60 meter.... også havde jeg rundet 600 km i 2012. Med en let hovedrysten af mig selv, tændte jeg for min Endomondo igen og løb fra stationen ned til motorvejsafkørslen (600 meter) og så var smilet stort. Nu havde jeg nemlig rundet de 600 km, ind til videre :)

Det var en fed følelse at gennemføre endnu et halvmarathon. Endda med nye PRér og en væsentlig bedre form, på blot 2 mdr. Jeg glæder mig i den grad til forårets træning og ikke mindst Marathon i Maj :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar