fredag den 29. marts 2013

Klar, Parat, løb...

I dag kom mailen, om 1 år. 365 dage. Eller 8760 timer, skydes VM i Halvmarathon i gang. Puha, så er det vidst ved at være på tide at rejse mig efter mine skader.
Jeg har været nede i lige ca 2 måneder. 2 fiberspringninger og 1 svær omgang betændelse i læggen, har gjort at jeg måtte tage mit løb og mine skader seriøst. Jeg har brugt de sidste 2 mdr. med en fysioterapeut, som har aset og maset med mine ben (og der var vidst nok at gå igang med :) Men 1 1/2 uge før påske, fik jeg grønt lys for, at begynde - LANGSOMT - at træne op igen. Også faldt der sne og sne og sne og så var der lidt sibirisk kulde, så jeg holdt mig indendørs. Må desværre også indrømme, at motivationen lå på et meget lavt sted og måsen hvilede ganske fint i sofaen.
Men i dag, blev dagen hvor skoene blev støvet af og tøjet fundet frem. Jeg har få grønt lys til at løbe et par småture. 6 lunteture på 2 måneder, er hvad det er blevet til. Men i dag, er 1. dag mod mit halvmarathon i 2014.
3,91 km på 24,13 min. Gns.hastighed: 6:11. Det er et helt fint udgangspunkt. Benene har det godt og lungerne er næsten på plads igen ;)
Målet er at gennemføre næste års halvmarathon på under 2 timer. Altså en forbedring på 26 min. fra mit første halvmarathon og 14 min. fra mit 2.
Lysten og motivationen er høj i dag :) God påske til jer :)

4 kommentarer:

 1. Dejligt for dig du er kommet i gang igen:0)
  God påske til dig.
  vh.Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro det er dejligt. Nu skal formen findes igen :)
   God påske til dig og dine kære :)

   Slet
 2. Dejligt at du har fået grønt lys til at komme i gang med træningen igen. Og nu hjælper foråret og snart lunere temperaturer nok også på motivationen. Glæder mig til at følge din vej, og hvis du holder dig fri af skader, skulle du nok kunne nå under 2 timer næste år.

  /LisbethK

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey LisbethK,
   tak for dine søde ord. Jeg er også lykkelig for, at det ikke er skader, der begrænser mig. Så nu ligger alle undskyldninger på mine skuldre, ikke i mine ben ;)
   Jeg skal gøre mit bedste, for at holde mig skadesfri og nå mit mål :)
   Tak for opbakningen :)
   /Heidi Clara

   Slet