onsdag den 21. november 2012

Jeg oooorker ikke....

.... at løbe idag... sådan havde jeg det i går. Jeg lavede overspringshandlinger, af den anden verden for at undgå at løbe. Og det lykkedes, jeg gik i seng i går aftes og tænkte: I morgen.... Der løber jeg....

Og det er så nu jeg sidder og overvejer, hvorfor jeg ikke har løbene skoene på. Mon det er opvaskens skyld, eller det er dåbsgaven til min niece der trænger til at komme lidt tættere på målet. Altså det er jo også lidt koldt, så jeg burde jo tage et par tykke sokker på og under et lunt tæppe.

KOM NU OP DIN DOVNE SKID!! En kammerat har meldt sin ankomst senere i eftermiddag... med Domino´s i hænderne og mon ikke der ryger en pandekage af, når det nu er denne særlige kammerat. Så mindst 10 km, burde der minimum stå på Endomondo senere.

Afsted med mig :)

UPDATE: Efter at være slumret hen på sofaen, hankede jeg op og fik skoene på.
8 km blev det til, en go tur rundt om Damhussøen i stiv vind :)

2 kommentarer:

 1. Kender godt de der overspringshandlinger og dumme undskyldninger for at det ikke liiiiige kan blive i dag løbeturen gennemføres;0)MEN kender også den super fede følelse,når jeg alligevel kommer afsted(så har jeg det bare godt:0)
  kh.Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt at det er sådan ik? At vi slet ikke er til at drive ud af døren, men følelsen når vi kommer hjem, er jo altoverskyggende?
   Men fedt nok for det, for hukommelsen kan heldigvis huske succesfølelsen og derfor kommer vi ud af døren :)
   Så god løbetur næste gang :)
   Kh Heidi Clara

   Slet