fredag den 11. januar 2013

Miss SourAss...

det er mig i disse dage.... Man skal kende sine begrænsninger... den sætning har jeg først rigtig lært, efter jeg er blevet en ivrig løber. Men i dette tilfælde betyder det, at jeg skal holde en lille pause... min skade i skinnebenet er nemlig tilbage, desværre. Og enten kan jeg gøre som sidst, løbe løbe løbe, indtil jeg dårligt kunne støtte på benet og pausen blev tvungen og lang. Eller jeg kan være voksen og holde mens tid er inde, begrænse skaden og pausen.
Det betyder også, at mit mål til maj, er blevet et usikkert mål. For nøøøøj hvor vil jeg gerne krydse målstregen efter 42,2 km, men jeg vil også gerne kunne gå dagen efter og løbe et par dage efter. Så nu må jeg være voksen og gøre det rigtige selvom det er fu..... sk... irriterende :o(

Mor er ikke sur, Mor er skuffet .... (men så kunne mor bare løbe med måde, i stedet for med konkurrencegenet først...)


2 kommentarer:

 1. Hvor surt for dig,håber snart du er klar igen.
  Jeg tror det er utrolig vigtig at lytte til kroppen og give den en "puster" når den beder om det(også selv om det er træls;0) Dine mål skal du nok nå,måske bare på et lidt senere tidspunkt.
  God bedring:0)
  kh.Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er r.. surt, men nu prøver jeg at varme mit ben, tilbage i form igen :) Noget med lidt massagecreme (jeg prøver med Voltarengel) en plastikpose og en benvarmer.... jow, man er vel desperat -gg-
   Ironi er nok lidt, at jeg lige har givet en gammel ven gode råd mht. opstart af løb og har flere gange sagt, langsomt og lyt efter din krop... hmmm, nu skal jeg vidst til at høre efter mig selv :)
   Og ja, målene når jeg nok, måske før måske senere, men hellere vente og få en fed oplevelse, end skynde mig og få en øv oplevelse.
   Og tak :D
   Vh Heidi Clara

   Slet