tirsdag den 1. januar 2013

For lange pauser

December mdr. var for mig en rigtig skidt løbe mdr. Manden min passede på gæsterne inde i Wallmans, så jeg var stort set græsenke hele mdr. Det i sig selv, giver jo ikke anledning til ikke at løbe. Men det gør børnene ;) Så Fra 1. dec til den 21. dec blev det til 2 løbeture og det er jo langt fra nok. 

En veninde spurgte mig, om det så ikke var svært at komme igang igen, især når det er de lange distancer, jeg løber. "Nøøø" svarede jeg. Syntes ikke der er de store udfordringer. Jow selvfølgelig er tiden absolut ikke optimal og det brænder da lidt i læggene, men ikke det vilde. Men da jeg så kom hjem, hoppede i løbetøjet og kom afsted, begyndte jeg at tænke over, hvad hun egentlig havde spurgt mig om og endnu vigtigere, hvordan jeg egentlig havde det i mit løb. JOW, jeg havde faktisk udfordringer med vejrtræningen, men tilsyneladende har jeg lært at tilpasse min fart til dagens form, så jeg ikke synderligt lagde mærke til det. Og JOW jeg holdt faktisk pauser i mit løb, men var mere fokuseret på, at holde farten oppe i min gang, end at være efter mig selv over, at jeg var nede at gå. Og JOW jeg har faktisk lidt mere ondt i min venstre læg, end hvad godt er, men jeg strækker også mere ud, når jeg så kommer hjem.Men alt det er blevet en vane for mig, så jeg tænker ikke længere over når jeg kompenserer for mit løb. Men JOW, det er faktisk pisse hårdt at starte op igen. NEJ, jeg kan faktisk ikke trække vejret ubesværet som jeg plejer og JOW det gør herre naller i læggen og ballemusklen, når jeg starter op. Men det bliver bedre og bedre, jo mere jeg kommer afsted. Og målet er at kunne løbe hver 2. - 3. dag. Om kalenderen giver plads til det, aner jeg ikke. Men nu må vi se :)


Godt nytår til jer alle og god vind i jeres løbesko :)

2 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig og din familie.
  Med hensyn til din træning, så vil jeg bare henvise til vores stormester Shin, der altid har sagt:" Jeg forlanger ikke mere af dig end, at du gør dit bedste. "
  Det er værd at tænke over den dybere mening i de ord.
  Dit bedste afhænger af mange ting, som du er påvirket af i hverdagen. Så bare du tager din træning alvorligt, og din hverdag ligeså, ja så er det jo ikke så galt. Du skal jo bare få tingene til at fungere.
  Du vil altid vide, indeni dig selv, om du gør dit bedste. Dig selv, kan du ikke snyde.
  På FB følger jeg tit med i dine løbeture, og du har absolut min største respekt for din indsats.
  Så alt i alt:" Go' løb, bare klø på!"
  KH Niller

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Niller og godt nytår til dig og dine kære.
   Det er jo netop der sagens kerne ligger. Jeg ved jo, at I forhold til min hverdag, så gør det det okay. Men jeg ved jo også hvad der skal til, før det bliver "mit bedste". Det vil dog være på bekostning af kvalitetstiden med min familie og det er der, jeg hele tiden vejer imellem om det er træningen der skal vægte tungest eller hyggen i familien. Og det syntes jeg er en svær balancegang. Og det krydret med en god gang dovenskab, som også har tildens til at snige sig ind og kræve sin ret, ja så bliver resultaterne ikke så klare som ønsket.
   Men nu har jeg flere gulerødder i 2013, der burde kunne få mine sko afsted, så i skrivende stund, tror jeg fuldt og fast på det :)
   Jeg ved jo, at du følger med på FB og det er ganske motiverende, at en mand med din fantastiske positive indstilling til livet og med din egen ihærdighed i din sport følger med. Det giver lige det ekstra skub :) Tak for det :)
   Kh Heidi Clara

   Slet